Vyberte stránku

KVANTOVÁ MANTRA ZÁŘIVÉHO LIDSTVÍ – KŘTINY V ÚCTĚ K MÍLE TOMÁŠOVÉ 12.5.2021

17.05.2021

Nad lesem vidím létat v dešti pár dravců. Příroda ukazuje jejich tanec. I my jsme součástí přírody, i v nás je takováto živá síla letu, kdy jako Duše se dokážeme vznášet a plynout svobodou, avšak jako těla se této možnosti letmo dotýkáme. Tak daleko se vzdálil člověk od svých přirozených Darů a schopností, uvěřil, že je pokračováním řádu opic, ztracený v přesvědčeních o tom, KDO či CO je Člověk.

Avšak na úrovni Duše, v dimenzi Ducha víme. A je moudré otevřít se a nepochybovat. Nepochybovat o celistvosti a o přirozenosti, která v Sobě obsahuje veškerý pohyb formující zlatý řez, pulsaci, která nepřetržitě formuje Třpyt Prázdna, Hvězdný Prach do tvarů.

Jsme multidimenzionální Bytosti a naše fyzické tělo je naší manifestací. Je tvarem Třpytu Prázdna. Jsme to my, kdo ho tvoříme. Jsme to my, kdo ho tvoříme myslí, řečí, pohybem. Jsme to my, kdo se tímto pohybem osvobozujeme z nevědomosti o tomto. Děje se samoosvobozování. Pro každou Bytost dle její kapacity, dle její zkušenosti, dle její ochoty nechat se samoosvobodit. Nahlížet na Život tímto způsobem je projevem Soucitu, je projevem Prvotní Moudrosti. Gnostickým slovníkem je projevem Sofie. Kolik zmatků se děje právě jenom tím, že mluvíme různými jazyky. A tak pro stejné stavy máme různá jména a za různými jmény máme různé obsahy. Každý má svou myšlenkovou mapu a taková mapa dává tvar fyzickému tělu.

A proměna – transformace se děje řečí. Česká řeč, každá rodná řeč, je buď planým tlacháním, nebo řečí Ducha, v tibetském slovníku řečí Dákiní. A to je bod, ze kterého vycházím. Proto jsem 12.5.2021  stanula v Chrámu Jména Panny Marie ve Křtinách, mou “prací” – misí bylo:

1. Rituál za navrácení cti a místa Drahomíře jako Matce svatého Václava
2. Poklonit se tvorbě a mystickému působení rodačky z Kotvrdovic, Té, která se do Křtinského Chrámu chodila modlit, Míle Tomášové, kterou ctím jako Tu, která přede mnou otevřela prostor pro Světlo Ženy skrze slova Třpytu Prázdna
3. Po 7 letech stanout ve středu tohoto Chrámu, ukončit starou etapu mého Života a vykročit ŽIVĚ do nových kroků

Toto se naplnilo a prvním krokem nového vykročení byl tento zpěv “KVANTOVÉ MANTRY ZÁŘIVÉHO LIDSTVÍ”.
Děkuji Všem, kteří byli v ten čas ve spojení na Vyšehradě i ve Křtinách.

Přeji Vám krásné Letnice 23.5.2021
Sofie

Petra Berková, Vyšehrad

Sofie Sarras, meditační místnost

zaslala Leny Lvovská

Sofie Sarras

Věnováno pro Zdraví, Svobodu, Osvícení a Realizaci všech Bytostí.